Zbog opake bolesti poznata glumica neće moći da ima decu

Izvor: B92, 20.Feb.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog opake bolesti poznata glumica neće moći da ima decu

Glumica Šenon Doreti je nedavno otkrila da se bori s rakom dojke, a sada je otkrila strašnu posledicu svoje bolesti.

Šenon, koja je najpoznatiji po ulozi Brende u veriji Beverli Hils otkrila je kako, zbog lečenja“ neće moći da ima decu.

Četrdesečetvorogodišnja glumca je rekla kako će uskoro morati da ide na operaciju.

"Suprug i ja samo želeli decu, ali sada ćemo verovatno morati da usvojimo dete“, rekla je Šenon i dodala kako se još uvek nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otarasila tumora te i dalje pije lekove od kojih se nada da će se isti smanjiti kada će moći da se operiše.

Prema njenim rečima spremna je na sve, pa i na mastektomiju jer bi radije ostala živa i ostarela sa suprugom.

Glumica kaže da joj je rak dijagnostifikovan u martu 2015. godine i da zbog kasnijeg otkrivanja sada rizikuje mastektomiju i hemoterapiju.

Šenon je od 2011. godine u braku sa Kurtom Isvarijenkom, a pre njega kratko je bila u braku s Ešlijem Hamiltonom i Rikom Solomonom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Iskrena ispovest: Popularna glumica zbog opake bolesti ne može da ima decu

Izvor: Story, 20.Feb.2016

Glumica Šenon Doerti prošle godine je otkrila da boluje od raka dojke, a sada je progovorila o svom zdravstvenom stanju i rekla kako zbog lečenja ne može da ima decu...Šenon (44), poznatija kao Brenda iz serije Beverli Hils, dodala je da će uskoro morati na operaciju...- Imam 44 godine i suprug...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.