Zbog jedne scene Toni Soprano je poludeo: Koji k*** je ovo?

Izvor: B92, 25.Okt.2021, 19:29

Zbog jedne scene Toni Soprano je poludeo: "Koji k*** je ovo?"

Legendarni glumac Džejms Gandolfini ostaće upamćen po ulozi Tonija Soprana, koju je maestralno odigrao. A sada autor knjige "Tinderbox: HBO's Ruthless Pursuit of New Frontiers" otkriva kako je glumac poludeo tokom snimanja serije.

Kada je pre 22 godine premijerno prikazana prva epizoda kultne serije "Porodica Soprano", glumci iz serije nisu se nadali tolikom uspehu.

Ova planetarno popularna drama o životu mafijaša Tonija Soprana, kojeg je utelovio glumac Džejms >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gandolfini, imala je šest sezona, a snimanje se završilo 2007. godine.

Serija je osvojila brojna priznanja, a i dan-danas obožavaoci pričaju o njoj.

Serija i njen glavni glumac su tema najnovije knjige "Tinderbox: HBO's Ruthless Pursuit of New Frontiers".

Tamo se navodi da se Džejms Gandolfini žestoko usprotivio snimanju scene iz šeste sezone serije.

Njegov lik Toni Soprano trebalo je da masturbira u kupatilu benzinske pumpe. Upravo ta scena uzrokovala je njegov "najdublji i najjači bes" tokom snimanja serije.

Na kraju je Gandolfini ipak popustio i odigrao scenu onako kako je napisano, navodi se u knjizi, međutim scena benzinske pumpe je snimljena, ali je zatim izbačena iz epizode.

Gandolfini se nije žalio autoru serije Dejvidu Čejsu zbog izbacivanja tog kadra.

Glumac je svojevremeno tokom snimanja serije znao agresivno da reaguje ukoliko mu se određena scena ne svidi.

"Moram li ovo da radim? Koji k*** je ovo? Ja to neću da radim", govorio bi glumac, priča autor serije Dejvid Čejs.

Njegovo utelotvorenje mafijaškog šefa Tonija Soprana hvaljeno je kao jedno od najpoznatijih u istoriji TV serija, a osvojio je tri Emi nagrade, Zlatni globus, kao i nagrade Američkog filmskog instituta i Udruženja filmskih glumaca.

Džejms Gandolfini preminuo je od posledica srčanog udara 2013. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.