Zbog Severinine slike u kupaćem kostimu mnogi trljaju oči FOTO

Izvor: B92, 30.Jun.2022, 19:10

Zbog Severinine slike u kupaćem kostimu mnogi trljaju oči FOTO

... i ne veruju kako dobro izgleda u 6. deceniji.

Predivna", "Kakva bomba", "Vau, savršeno telo", "Kakvo telo Severina ima", "Nestvarno zgodna", samo su neki od komentara koje je Severina Vučkovićeva dobila na račun izgleda.

Hrvatska pop zvezda podelila je sliku u crnom bikiniju i na taj način pokazala svoju izvajanu figuru, za koju su zaslužni, kako je isticala, "6 manjih obroka i šetnja bar 30 minuta i vežbanje".

"Na sceni i na putovanjima mnogo trošim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje telo i moram mu se odužiti treninzima. Vežbam ravnomerno i opterećujem celo telo. A za zadnjicu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša", pričala je svojevremeno Seve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.