Zbog Šemsine pesme razbio flašu o glavu: Oglasila se pevačica i uputila emotivnu poruku FOTO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 15:00

Zbog Šemsine pesme razbio flašu o glavu: Oglasila se pevačica i uputila emotivnu poruku FOTO

U nalazu se navodi kako je pacijent razbio glavu čašom jer ga je pogodila pesma Šemse Suljaković 'Pristajem na sve' te je zadobio otvorenu ranu.

Društvenim mrežama kruži urnebesan nalaz i mišljenje iz Doma zdravlja u Bosanskoj Gradišci.

Naime, u nalazu se navodi da je pacijent razbio glavu čašom jer ga je pogodila pesma Šemse Suljaković 'Pristajem na sve'.

O svemu se oglasila i Šemsa.

"Osećala jako loše kad sam videla da je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moj obožavatelj uz pesmu "Pristajem na sve" udario sebe u glavu sa čašom. Nikada nisam želela čuti takve loše vesti o mojim dragim obožavateljima koji iz poštovanja i ljubavi prema mojim pesmama čine takve stvari! Nadam da će se Stefan ubrzo oporavit i da se takve situacije nikada više ne ponove s mojim dragim obožavateljima!", napisala je.

Na kraju se navodi i kako pacijent ima otvorenu ranu na glavi. Nije poznato radi li se o stvarnom nalazu ili foto-montaži, no činjenica je da je ova objava nasmejala veliki broj korisnika društvenih mreža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAKON ŠTO JE DEČKO RASKRVARIO SEBI GLAVU STAKLENOM ČAŠOM, hitno se oglasila Šemsa Suljaković: "Osećala sam se jako loše!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023

Ne može da veruje šta je sebi dozvolio!..Nedavno se dogodio incident u jednom ugostiteljskom objektu u Gradiški kada je momak sebi naneo povrede. Njega je pogodila pesma Šemse Suljaković, pa je odlučio da polomi čašu sebi o glavu...- Razbio čašu od glavu. Pogodila ga pesma od Šemse Suljaković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.