Završena drama oko razvoda Kevina Kostnera i Kristin Baumgartner

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 18:19

Završena drama oko razvoda Kevina Kostnera i Kristin Baumgartner

Kevin Kostner i Kristin Baumgartner napokon su okončali razvod i završili sudsku dramu.

Prema pravnim dokumentima do kojih je došao TMZ, Kevin i Kristin su potpisali ugovor o bračnoj nagodbi, koji su podneli sudu. Pošto je prošlo više od 6 meseci otkako je Kristin podnela zahtev za razvod, a po pravilima države Kalifornije zbog vremenske zastarelosti – slučaj je završen.

Detalji nagodbe još nisu dostupni, ali je potvrđeno za TMZ da je sudija potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predbračnu nagodbu.

Obe strane su tražile zajedničko starateljstvo nad njihovo troje dece, a Kristin je dobijala 63.000 dolara mesečno kao alimentaciju. Tražila je zapanjujućih 248.000 dolara mesečno, ali njeno opravdanje je bilo klimavo, u najmanju ruku. Jedna od stavki koju je navela o troškovima jeste 100.000 dolara za estetsku hirurgiju. Međutim, pre odluke o izdržavanju dece, Kevin joj je ponudio 75.000 dolara mesečno.

Kevin i Kristin su lično potpisali dokument kojim se potvrđuje nagodba, zajedno sa advokatima.

U dokumentu se kaže da se stranke odriču tipičnih uslova za časove zajedničkog roditeljstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Završena drama oko razvoda Kevina Kostnera

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2024

​Kevin Kostner i Kristin Baumgartner napokon su riješili sve oko razvoda i završili sudsku dramu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.