Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u vilu Krisa Hemsvorta (FOTO)

Otkako se Kris Hemsvort preselio u svoju rodnu Australiju prošle godine, njegova vila u Malibuu bila je na prodaju…

Ovaj australijski glumac koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Tora u Marvelovom filmu, sa svojom suprugom Elsom Patak, donio je odluku da konačno proda svoje kalifornijsko imanje, po cijeni od 6.5 miliona dolara. Smješteno na posjedu od jednog hektara, u jednom od najboljih dijelova, Point Dume enklavi, ovo modernizovani dom u viktorijanskom stilu mjeri površinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << od oko 700 m2. Izgrađeno 1992.godine, ovo imanje je prošlo kroz opsežni proces renovacije, dok je još bilo u posjedu glumca Pola Hogana, koji je bio vlasnik prije Hemsvorta.

Sa pet spavaćih soba i šest kupatila, ova vila ima dosta privatnosti, jer je ušuškana iza uređene žive ograde. Sa savremenim enterijerom, bibliotekom i zaobljenim plafonima, ona ima drvene podove koji joj daju autentični šarm. Njena dnevna soba je prilično velika i ima svoj kamin, a pored nje su i trpezarija sa ugradnim policama, otvorena kuhinja i elementi poput prozora i balkona koji gledaju prema prednjem dijelu imanja.

Ovaj dvospratni dom, iz kog se pružaju predivni pogledi na Tihi okean ima četiri spavaće sobe sa privatnim kupatilima, uključujući i glavni apartman sa privatnim dijelom za sjedenje sa kaminom i dva velika ugradna garderobera.

U komšiluku ove vile nalaze se domovi brojnih drugih poznatih lica, poput Džulije Roberts, Gvinet Paltrou, Boba Dilana, Barbare Strajsen i Sindi Kraford. Takođe, u sklopu ovog imanja nalazi se jednosobna kuća za goste i garaža za tri automobila.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.