Zatezanje lica

Izvor: Domino Magazin, 05.Nov.2009, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatezanje lica

Terapija Drakula - uz pomoć sopstvene krvi obnovite svoje lice

Vreme Botoxa je prošlo, pošto je otkriven novi izvor mladalačkog izgleda. Naučnici kažu da je dovoljno samo ubrizgati vlastitu krv u lice koje će se samo podmladiti. Šokantni tretman koji predlaže francuski doktor Daniel Sister nazvan je - terapija Drakula.

Ovaj kontroverzni tretman podrazumeva ubrizgavanje krvi u lice, a deluje tako da se u krv iz koje se izdvoje eritrociti, plazma i trombociti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << dodaju vitamini i aminokiseline pa se obogaćeni serum injekcijama ubrizgava u lice. Serum, nazvan S3 (Stimulated Self Serum), prema rečima dr. Sistera, stimuliše obnavljanje DNK, i donosi lečenje ožiljaka, a suvu i naboranu kožu obnavlja. U stomatologiji se već više od dvadeset godina koristili sličan serum kojim se pacijenti tretiraju protiv povlačenja zubnog mesa, a ubrizgavanje obogaćene plazme pomaže sportistima da se brže oporave nakon povreda.

"Pomislio sam, ako je terapija obogaćenim serumom dovoljno dobra za kosti i meka tkiva, onda bi mogla biti još bolja za tretiranje kože", kazao je dr. Sister.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.