Zašto žene vole bogate muškarce?

Izvor: B92, 17.Mar.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto žene vole bogate muškarce?

Bogati muškarci se smatraju najpoželjnijim mladoženjama na planeti. Da li je razlog za to samo njihov novac?

Čini se da se damama imućni muškarci ne dopadaju samo zato što njihov kapital mogu da ulože u svoju buduću suprugu. Predstavljamo vam sedam sasvim drugačijih razloga.

1. Stil

Bogati muškarci mogu sebi da priušte da se obuku kako god požele. Naravno, imetak nije garancija ukusa, ali oni koji ga ipak poseduju, mogu ženama zbog odabira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << garderobe i asesoara izgledati mnogo primamljivije.

Takođe, mogu negovati svoje telo, što je samo plus više.

2. Motivacija

Ako ste deo društva bogatih, sigurno niste osoba koja je mrzovoljna i bezboljna. Bogati muškarci su atraktivni zato što su samouvereni i motivisani da uvek budu što bolji.

3. Samopouzdanje

Samopouzdanje je samo jedan od načina da doprete do ženskog srca, a bogati momci ga imaju na pretek.

Oni govore i ponašaju se drugačije što izuzetno privlači dame.

4. Spontanost

Ne mogu svi muškarci priušiti put u Pariz ili London kako bi voljenu osobu izveli na večeru. Zato se ženama sviđa spontanost bogatih muškaraca koji u trenutku mogu da ostvare neku romantičnu zamisao i prijatno ih iznenade.

5. Darežljivost

Bogatim ljudima ne nedostaje novca i zato ne škrtare. Ako su dobrog srca, mogu da pomognu onima kojima je pomoć potrebna, a ženama se to veoma dopada.

6. Mudrost

Ukoliko je muškarac sam došao do svog bogatstva, obično je reč o izuzetno mudrim i sposobnim osobama. To znači da žena može pored sebe da ima osobu koja će je posavetovati u kriznim situacijama i naučiti kako da raspolaže svojim novcem.

7. Zabavni su

Bogati muškarci znaju kako da se dobro provedu i da uvesele osobe koje su s njima u društvu.

Foto:graur codrin / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zašto žene vole bogate muškarce?

Izvor: medio.rs, 18.Mar.2012, 02:28

Bogati muškarci se smatraju najpoželjnijim mladoženjama na planeti. Da li je razlog za to samo njihov novac?

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.