Zašto su se mrzeli Rambo i Terminator?

Izvor: B92, 16.Okt.2013, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su se mrzeli Rambo i Terminator?

Iako su Silvester Stalone i Arnold Švarceneger sada najbolji prijatelji, nekada se uopšte nisu slagali.

U emisiji Dejvida Letermana Stalone je otkrio da je nekada mrzeo Švarcenegera.

“Mrzeli smo se. Da li ste imali tako nešto? Takmičenje u kom imate vrhovnog neprijatelja koji izvlači najbolje iz vas”, rekao je on.

“Kao što bi Arnold rekao, takve stvari čoveka ubrzavaju”.

Kada je Leterman pitao šta nisu voleli jedan kod drugog, Stalone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao: “To što onaj drugi postoji na planeti”.

“Posle nekog vremena, to takmičenje počelo je da mi se dopada. On je dobijao veće puške. Ja sam ubijao više ljudi. On je ubijao više ljudi... Ali onda je on ušao u naučnu fantastiku i ostavio me u prašini”.

Stalone i Švarceneger zajedno igraju u filmu Escape Plan, koje će imati premijeru u SAD 18. oktobra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno: Zašto su se mrzeli Silvester Stalone i Arnold švarceneger?! (Video)

Izvor: Svet plus, 16.Okt.2013

Dve najveće holivudske legende akcionih filmova Silvester Stalone i Arnold Scaron;varceneger nisu oduvek bili prijatelji, a zbog čega je među mačo glumcima vladala netrpeljivost godinama, obelodanio je Stalone u emisiji Dejvida Letermana.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.