Zašto su Džeksonova deca nosila maske?

Izvor: B92, 15.Apr.2013, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su Džeksonova deca nosila maske?

Ćerka pop ikone Majkla Džeksona, 15-godišnja Paris, govorila je novinarima o svom životu i odrastanju uz legendarnog oca.

Paris ističe da je Majkl bio sjajan otac i da su ga svi voleli. Ona danas živi sa braćom Prinsom (16) i Blenketom (11) u kući u brdima iznad Los Anđelesa, a o njima brine baka Ketrin (82).

"Trudio se da nas obrazuje i podučava koliko je mogao i ponašao se veoma zaštitnički prema nama deci", rekla je Paris, a potom objasnila zašto nosili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maske u javnosti.

"On nije želeo da javnost vidi kako izgledamo. Hteo je da nam omogući ono što on nije imao, normalno detinjstvo", dodala je.

Njene i troškove braće pokriva fondacija Majkla Džeksona, a u to su uključeni telohranitelji, dve dadilje, kuvar, posluga i vrtlar, što ukupno košta 26.000 dolara mesečno. Uz to, žive u vrlo sigurnom kraju u kojem su još zvezde poput Džastina Bibera i Britni Spirs.

Uprkos bogatstvu i statusu Paris je krenula u "običnu" školu jer želi da ima iskustvo kao i sva ostala deca kada je obrazovanje u pitanju.

Ona je bila navijačica i igrala je ženski nogomet, te se također bavila fotografijom. Naslijedila je očevu strast za muzikom i otkrila da ju je on učio plesati. No, nema planova ići u šou biznis. Njena ambicija je da postane kardiolog, jer želi pomagati ljudima.

Takođe, ona planira obnovu očevpg ranča Neverland kao i nastavak Majklovog projekta koji je dovodio bolesnu decu i priređivao im zabave u njihovim teškim danima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.