Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2021, 20:50

Zašto paradajz više nema ukus kao ranije?

Paradajz ili čeri koje pamtimo iz djetinjstva, bili su toliko drugačiji da često pomislimo da je to neka druga vrsta povrća od onog koje je danas u supermarketima. Sve teže je naći povrće koje nema "plastičan", "vodenast" ukus, ili bilo kakav ukus.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.