Zašto muškarci gube interesovanje?

Izvor: B92, 28.Nov.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto muškarci gube interesovanje?

Sigurno ste nekada bili su situaciji da osetite istinsku povezanost sa muškarcem, a onda doživeli da on iznenada prestane da uzvraća vaše pozive. Šta se desilo?

Jedna od najfrustrirajućih stvari u vezi sa upoznavanjem novih ljudi jeste hladan tuš koji može da vas sačeka kada to najmanje očekujete.

1. Upoznao je neku drugu

Ovakva situacija najviše boli i često je najočigledniji razlog zašto je prekinuo kontakt sa vama. Bilo da je imao neku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istovermeno dok se viđao sa vama ili je upoznao u kasnije, pa mu se više dopala, veoma je teško prihvatiti činjenicu da ste zamenjeni.

2. Delovali ste mu isuviše zavisno

Većinu muškaraca može da prestravi činenica da ste od onih devojaka koje se veoma brzo zbližavaju. Preterana napadnost nije poželjna na početku veze, čak iako je samo znak vaše iskrenosti da vam se on veoma dopada. Ne sme da oseti da ste zavisni od njega.

3. Uplašio se da je postalo suviše ozbiljno

To znači da se prepustio i zaljubio, a onda se prestravio da se sve suviše brzo odigralo. U tom slučaju ne postoji način da promenite situaciju. Ovakve stvari mora sam sa sobom da reši.

4. Nedavno je raskinuo vezu

Može vam delovati kao da je veoma zagrejan – najverovatnije i jeste, ali dok istovremeno pokušava da zaboravi bivšu dok je sa vama, to ne možete da ne primetite. Kada shvati da ne može da se prepusti, ostavi će vas potpuno zbunjenu i isfrustriranu. Čuvajte se momaka koji su tek izašli iz duge veze. Često im je potrebno mnogo više vremena da prebole nego što su i sami svesni.

5. Nije za ozbiljnu vezu

Ponekad je u pitannju samo početničko uzbuđenje. Ne možete mnogo toga da učinite da biste promenili njegovo mišljenje. neki momci jednostavno vole da se zabavljaju i ne žele ozbiljnu vezu. To ne znači da mu se ne dopadate, već da je on taj koji nije dorastao dubljim emocijama i vezivanju za jednu osobu.

Foto: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto muškarci gube interesovanje?

Izvor: medio.rs, 28.Nov.2011

Sigurno ste nekada bili su situaciji da osetite istinsku povezanost sa muškarcem, a onda doživeli da on iznenada prestane da uzvraća vaše pozive. Šta se desilo?

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.