Zašto je majka Megan Markl na venčanju sedela potpuno sama?

Izvor: B92, 20.Maj.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je majka Megan Markl na venčanju sedela potpuno sama?

Dorija Regland bila je jedini član porodice Megan Markl koji je prisustvovao njenom venčanju sa britanskim princem Harijem. Ona je za vreme održavanja ceremonije u kapeli svetog Đorđa sve vreme bila sama.

Reglandova je za tu priliku obukla pastelno zelenu haljinu modne kuće Oskar de la Renta, a navodno je sedela prekoputa Harijeve bake - britanske kraljice Elizabete II, koja je bila u pratnji svog supruga, princa Filipa.

Kamere su zabeležile izraz lica Reglandove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada su je preplavila osećanja tokom razmene bračnih zaveta dvoje mladenaca, a korisnici društvenih mreža zapitali su se da li je za vreme jednog od najvažnijig događaja u životu svoje ćerke ona zaista morala da bude sama.

Razlog za to je odsustvo Meganinog oca sa venčanja, koji se u to vreme nalazio u bolnici zbog srčanog udara.

Inače, Dorija, koja je socijalni radnik i instruktor joge, i Meganin otac Tomas razvedeni su od 1987. godine, piše Harpers bazar.

"Svaka joj čast na držanju. Nije lako ostati suzdržan pod lupom javnosti i svim tim pritiskom", napisao je jedan od korisnika.

Kraljevski stručnjak Alister Brus objasnio je da su ključnu ulogu u pravljenju rasporeda sedenja zvanica imali upravo mladenci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto je majka Megan Markl na venčanju sedela potpuno sama?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2018

Dorija Regland bila je jedini član porodice Megan Markl koji je prisustvovao njenom venčanju sa britanskim princem Harijem. Ona je za vreme održavanja ceremonije u kapeli svetog Đorđa sve vreme bila sama...Reglandova je za tu priliku obukla pastelno zelenu haljinu modne kuće Oskar de la Renta,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.