Zašto devojka princa Harija nije otišla na venčanje Pipe Midlton?

Izvor: B92, 21.Maj.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto devojka princa Harija nije otišla na venčanje Pipe Midlton?

Dok su svi željno iščekivali da se slavna glumica Megan Markl pojavi na ceremoniji, to se nije dogodilo. Njenom dečku, princu Hariju, društvo je pretežno pravio njegov stariji brat Vilijam, piše britanski IBTimes.

Ipak, zvezda serije "Suits" nije potpuno preskočila venčanje, već se nakon ceremonije pojavila na prijemu i svečanoj večeri na imanju porodice Midlton.

Kraljevski par je doneo takvu odluku kako ne bi skrenuo pažnju s mladenaca na sebe - to bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njihovo prvo zvanično zajedničko pojavljivanje u javnosti. "Hari i Megan trenutno ne žele da privlače medijsku pažnju, pogotovo ne na ovakav dan, koji ne bi trebalo da se vrti oko njih," otkrio je za E!News izvor blizak porodici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.