Zanosna dama dominira na gradilištu: Utegnuta vozi kran i ostavlja u prašini sve kolege VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 19:21

Zanosna dama dominira na gradilištu: Utegnuta vozi kran i ostavlja u prašini sve kolege VIDEO

Feruza Sobolev je mlada Izraelka koja svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje vrlo neuobičajene video snimke, a koji se tiču njenog posla koji obavlja ni manje ni više nego na - gradilištu.

Ova zgodna lepotica ne samo što radi ovaj "muški posao", već i vrlo vešto upravlja ni manje ni više nego kranom, što ni mnogi muškarci čak ne bi mogli.

Tako je, jednom prilikom sa svojim pratiocima podelila kako čak i izvodi razne vežbe u istom tom objektu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Neverovatna si", "Ja ne bih imao hrabrosti da radim to što ti radiš", "Oduvek me zanimalo kako izgleda raditi na tolikoj visini", "Bravo, devojko, razbijaš", samo su neki od komentara koje svakodnevno dobija ova mlada i hrabra Izraelka, koju na Instagramu prati gotovo 70 hiljada ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.