Zanosna brazilska manekenka u toplesu; Lepo mi je ispred objektiva FOTO

Izvor: B92, 01.Okt.2022, 18:57

Zanosna brazilska manekenka u toplesu; "Lepo mi je ispred objektiva" FOTO

Brazilska manekenka koja se proslavila učešćem na revijama luksuznog brenda Victoria's Secret, svojim novim fotkama je "zapalila" mreže.

Žizel Oliveira (29) je svoju karijeru počela da gradi u Brazilu kada je imala samo 16 godina i za magazin Maksim govorila je da je oduvek volela da bude ispred objektiva:

"Još kao mala obožavala sam da se slikam i ako sam mislila da sam stidljiva, nekako mi je bilo prijatno da sam ispred objektiva. Uradila sam par editorijala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svom rodnom gradu Vila Velji koje su u fokusu stavili venčanice i shvatila sam da želim time da se bavim".

Sa 19. godina preselila se u Ameriku i počela da gradi internacionalnu karijeru. Krasila je naslovne strane mnogih časopisa, a sarađivala je sa luksuznim brendovima kao što su Ralf Loren, Dolče i Gabana, Rebeka Minkof, Tori Burch i drugi... 2017. prošetala je kao Viktorijim anđeo i dodala je da je tada bilo jasno da su joj se snovi ispunili.

Nedavno je na svom Instagram profilu podelila atraktivne slike sa odmora i izazvala je lavinu komentara: "Najlepša", "Ti si boginja", "Tako seksi", pisali su joj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.