Izvor: B92, 28.Feb.2020, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo da izgubi život zbog video-snimka: "Nikada nisam bio toliko blizu smrti"

Internet-zvezda Džejson Klark ugrozio je život tokom snimanja jednog video-klipa.

Klark na društvenoj mreži Tik tok ima više od 400.000 pratilaca, a na Instagramu je objavio kako je zamalo poginuo dok je pokušavao da pliva ispod zaleđenog jezera. U jednom trenutku se čak i vidi kako očajnički pokušava da pronađe izlaz iz jezera.

"Nikada nisam bio toliko blizu smrti. Mislio sam da će očne jabučice da mi se zalede", napisao je ispod video-snimka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U njegovoj objavi vidi se kako Klark skače u rupu na zaleđenom jezeru i onda pokušava da izađe, ali na trenutak bezuspešno. Kada je shvatio da ne može da izađe, hteo je da se vrati nazad. Međutim, ispod leda se nije videlo gotoo ništa pa ga je uhvatila blaga panika.

"Pokušao sam da razbijem led. Odjednom sam izgubio dah i gotovo potpuno odustao", objasnio je Klark. Naposletku, uspeo je rukom da razbija tanak komad leda i da izađe na površinu.

Kako kaže, osoba koja ga je snimala nije prepoznala ozbiljnost situacije, pa je zato ostao bez pomoći.

Klarkovu objavu je na Instagramu podelio i glumac Vil Smit, a njegova koleginica Dženifer Garner je komentarisala kako joj se to ne sviđa, prenosi magazin Pipl.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NIKAD NISAM BIO BLIŽI SMRTI" Internet zvezda umalo IZGUBILA ŽIVOT zbog snimka plivanja pod ledom (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Feb.2020

Internet-zvezda Džejson Klark ugrozio je život tokom snimanja jednog video-klipa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.