Zaljubljeni deka od 93 pobegao iz staračkog doma na randevu

Izvor: B92, 14.Avg.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaljubljeni deka od 93 pobegao iz staračkog doma na randevu

Starac od 93 godine pobegao je tokom vikenda iz staračkog doma u Bretanji na zapadu Francuske na ljubavni sastanak, prenela je lokalna štampa u Francuskoj, dodajući da je njegovo "bekstvo" izazvalo paniku porodice.

Nestanak dede koji je diskretno izašao iz staračkog doma i nikoga nije obavestio, otkrila je njegova unuka kada je došla u uobičajenu posetu, preneo je list Uest Frans.

Nakon prijave nestanka osoblju staračkog doma i bezuspešnoj potrazi za dekom čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << identitet nije saopšten, porodica je odlučila da prijavi slučaj policiji.

Policija je ubrzo zvala unuku i rekla joj da je deka, živ i zdrav, pronadjen u gradu u romatičnoj šetnji sa svojom izabranicom.

Uest Frans je šaljivo zaključio da deda predstavlja dokaz da ljubav ne zna za starosne granice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zaljubljeni djed pobjegao iz staračkog doma na ljubavni sastanak

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2017, 07:20

Starac od 93 godine pobjegao je tokom vikenda iz staračkog doma u Bretanji na zapadu Francuske na ljubavni sastanak, prenijela je lokalna štampa u Francuskoj, dodajući da je njegovo "bjekstvo" izazvalo paniku porodice...Nestanak djeda, koji je diskretno izašao iz staračkog doma i nikoga nije obavijestio,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.