Zajednički život finalista Prvog glasa Srbije

Izvor: Press, 16.Nov.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zajednički život finalista Prvog glasa Srbije

Svi u kući Finalisti Prvog glasa Srbije pripremaju se za poslednju eliminacionu fazu u zajedničkom domu, gde će sve do superfinala deliti dobro i zlo

Trinaest finalista Prvog glasa Srbije provešće svaki dan do kraja takmičenja u istoj kući, a naporne probe od jutra do mraka ne ostavljaju negativan trag na takmičarima, koji tvrde da među njima nema ni najmanje sujete.

Od ranog jutra svi su na nogama, osim Nikole Planke, koji kaže da inače nije spavalica, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je u poslednje vreme bolešljiv.

Dva stepenika više

- Baš sam osetljiv poslednjih mesec dana, nikako da ozdravim, pa se i nerviram zbog toga, ali nadam se da ću uskoro ozdraviti - rekao nam je pospani Planka, sa karakterističnim osmehom na licu.

Takmičari tvrde da se odlično razumeju i da nije bilo ni najmanjih sukoba do sada. - Stvarno se svi super slažemo, ali Nikolu ipak najviše pazimo Meda i ja. Pokrivamo ga noću da ne ozebe - kazao je Boris Petrović, dečko koji je do juče radio na pumpi, a danas za njega zna cela Srbija i glavni je šoumen u kući.

Dejan Krstović Medo se smeje na ove Borisove "pošalice" i nastavlja da pije kafu, uz obaveznu cigaretu. Objašnjava da je pun energije, otišao je dva stepenika dalje nego prošle godine i, kako ističe, ništa ne može da naruši njegovu pozitivu.

Uvežbavanje koreografija

Nakon doručka i kafe finalisti nas zovu da siđemo u donje prostorije, gde vežbaju nastupe bez matrica i u slobodno vreme igraju bilijar. Boris je osnovne poteze pokazivao Jovani Živković, dok su ostali izašli u veliko, prelepo dvorište. Zaključujemo da im samo fali neki kućni ljubimac, kad već imaju ovoliko prostora, a Saška Janković nam kaže kako je htela da svog psa Lunija dovede da bude s njom. Stvarno su hteli da usvoje moj predlog, ali kad smo malo bolje razmislili, shvatili smo da to baš i nije dobro, jer on je još štene, zahteva punu pažnju, a mi moramo da se pripremamo za nastupe i često smo odsutni - objasnila je crvenokosa finalistkinja.

A da se pripreme odigravaju u svakom trenutku i na svakom mestu dokazuje i koreografkinja Sandra, koja ih brzo okuplja i počinje uvežbavanje zajedničke koreografije. Novinare koji su im došli u posetu mladi pevači su ispratili pesmom "Parnog valjka" "Sve još miriše na nju", uz gitaru, dok su deca koja su u tom trenutku prolazila ulicom uzvikivala "Prvi glas Srbije".

Finalisti:

1. Boris Petrović (Zrenjanin)

2. Dejan Krstović (Sarajevo)

3. Ivan Petrović (Čačak)

4. Jovana Živković (Podgorica)

5. Mirna Radulović (Subotica)

6. Nevena Božović (K. Mitrovica)

7. Nikola Planka (Beograd)

8. Sanja Dimitrijević (Beograd)

9. Sara Jovanović (Beograd)

10. Saška Janković (Beograd)

11. Snežana Vušović (Novi Pazar)

12. Vesna Pavlović (Mladenovac)

13. Zoran Stanić (Inđija)

Nastavak na Press...






Povezane vesti

U poseti finalistima “Prvog glasa Srbije”: Hoće li se i ove godine roditi ljubavi u kući?!

Izvor: Svet, 16.Nov.2012

Trinaest finalista “Prvog glasa Srbije” sezone 2012. do kraja takmičenja živeće u istoj kući. Sada su svi na okupu, euforija i radost zbog prolaska u finale još su sveži, pa im naporne probe koje traju od ujutru do kasno u noć, barem za sada, ne padaju teško. Uglavnom su svi već u ranim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.