Zajedno pobedili bolest, a potom su se venčali: Danas su jedno drugome najveća podrška FOTO

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 19:24

Zajedno pobedili bolest, a potom su se venčali: Danas su jedno drugome najveća podrška FOTO

Tejlor Givens i Kolina Kobelja iz SAD spojila je teška sudbina. Danas su jedno drugome najveća podrška i zajedno prolaze kroz sve nedaće koje im se nađu na putu. Par se upoznao u bolnici u kojoj su oboje na isti dan transplantirali srce. Usred oporavka su se upoznali, a njihova kasnija veza krunisana je brakom.

Kolin je, naime, rođen sa srčanom manom, a Tejlor su srčani problemi dijagnostifikovani tokom studiranja. Oboma je bila potrebna transplantacija. Srce im je naposletku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << presađeno istog dana u istoj bolnici, a potom su smešteni u istu sobu za oporavak. Oni su se tom prilikom bliže upoznali, a zaljubili su se, kažu, pet godina nakon operacije.

Tad su se neočekivano sreli u bolnici na pregledu, a nakon toga su ostali u kontaktu. Kolin je Tejlor jednom prilikom pozvao na večeru i tad su se prvi put družili izvan bolnice.

"Bilo je sjajno izlaziti sa nekim kome ne moraš ništa da objašnjavaš. Možeš jednostavno da živiš svoj život na normalan način", ispričala je Tejlor za strane medije.

Par se venčao 2019. godine.

"Oboje smo prošli jedno od najgorih iskustava koje možete proći u životu. Definitivno možemo podneti sve što nam život nanese", rekao je Kolin, kojem je prošle godine četvrti put presađeno srce.

"Vidim ga kako prolazi kroz ove transplantacije i napreduje, dajući mi novi osećaj nade i svrhe", zaključila je Tejlor, koja je svom suprugu najveća podrška, prenosi Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.