Zabuna na društvenim mrežama: Koliko je devojaka na fotografiji?

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabuna na društvenim mrežama: Koliko je devojaka na fotografiji?

Ako ste ljubitelj mozgalica, ova optička iluzija će vam se verovatno svideti.

Najnovija fotografija koja se raširila društvenim mrežama izazvala je brojne rasprave, a na pitanje koliko se devojaka nalazi na fotografiji dobijeni su veoma različiti odgovori.

Dok najveći broj ljudi diskutuje da li su u pitanju dve ili četiri devojke, ima korisnika koji smatraju da se na fotografiji nalaze tri, pa i pet devojaka.

"Na fotografiji se nalaze četiri devojke, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obratite pažnju na narukvice!“, napisala je jedna od korisnica.

"U pitanju su dve devojke. Pogledajte nabore haljine na desnom ramenu prve devojke, čiji se oblik pri svakom ponavljanju savršeno ponavlja. A što se narukvice tiče, leva ruka druge devojke je prekriva na odrazu u ogledalu“, izjavio je drugi korisnik.

“Ima pet devojaka. Tri trojke i dve bliznakinje”, dodao je treći.

Fotografija koju je Ticijana Vergari, njen autor, nazvala “iste, ali drugačije”, do sada je stekla 13.000 ‘lajkova’.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.