Zabranjeni: Met Gala 2023 sve bliže, a njima su vrata zatvorena FOTO

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 07:57

Zabranjeni: Met Gala 2023 sve bliže, a njima su vrata "zatvorena" FOTO

Met Gala je za nešto više od nedelju dana - 1.maja, a razne glasine vezane za događaj već kruže.

Modni događaj u čast Karla Lagerfilda, okupiće najuticajnija i najaktuelnija imena iz industrije zabave, ali ove godine neki se ipak neće pojaviti.

Jedan od njih je Lou Roač, stilista poznatih, koji je potvrdio da će ovogodišnju Galu preskočiti, prenosi Justjared. U nedavnom intervjuu za The Cut, kada je upitan da li će prisustvovati odgovorio je kratko: ''Nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Met Gale''.

Džonatan Mejdors je takođe još jedan od zvezda koji će biti odsutan, nakon što je uhapšen zbog optužbi za nasilje u porodici, u martu 2023. Džonatana je napustio i njegov menadžer, zbog kako se navodi ''problema ličnog ponašanja glumca'', kao i publicista.

Mnogi fanovi sumnjaju da će se njihova mezimica, Selena Gomez, prošetati crvenim tepihom MET-a 1.maja. Navodno, Selena kreće sa snimanjem novog filma, pa će je to sprečiti da prisustvuje Gali. Selena još uvek nije potvrdila vesti.

Slično Seleni, fanovi sumnjaju da će glumica Zoe Saldana prisustvovati, iz istog razloga - snimanja filma.

Mnogi smatraju da Lili Rajnhart neće biti pozvana na događaj. Tokom prošlogodišnje Gale, Lili je komentarisala ektremnu dijetu o kojoj je Kim Kardašijan govorila da praktikuje, ne bi li stala u haljinu Merilin Monro.

''Da otvoreno govoriš da gladuješ zbog Met Gale, kada znaš da te milioni mladih gleda i sluša svaku tvoju reč. Ova nepromišljenost je drugim rečima odvratna'', izjavila je ona tom prilikom, a potom priznala da nakon svoje iskrenosti ne očekuje da bude ponovo pozvana.

Tim Gan- doživotmno zabranjen! Gan je potvrdio u emisiji ''Fashion police'' da više nikada neće biti pozvan na MET.

''Pitali su me šta je najnezaboravnija stvar koju sam ikada video u modnom svetu i rekao sam- lako je, gledao sam kako Anu Vintur sa modne revije iznose niz pet stepenica dva telohranitelja, a zatim je dodao da mu je zauvek stavljena ''zabrana dolaska'' nakon što je pričao o tome.

Tim nije jedini, Vintur je jednom prilikom izjavila da nikada neće ponovo pozvati Donalda Trampa na ovaj događaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.