Zaboravite pilule i kondome! U budućnosti ćete piti anti-bebi ČAJ!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Avg.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite pilule i kondome! U budućnosti ćete piti anti-bebi ČAJ!

Jedan britanski proizvođač čajeva udružio se s farmaceutskim kompanijama, kako bi zajedničkim snagama stvorili hormonsku kontracepciju nove generacije. I došli su do genijalnog rešenja.

Oni su osmislili anti-bebi čaj. U kutiji ima 21 ili 28 kesica, a svaka od njih sadrži pravu dozu kontraceptivnih hormona, kao i obična tableta.

Prema njihovim procenama, ovo bi trebalo da do 2026. postane glavni metod korišćenja oralnih kontraceptiva, a dobra stara “pilula” će >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << postati prošlost.

Pogledajte i šta je doktorka Mima Fazlagić savetovala devojkama koje su imale nepromišljenu seks-avanturu bez ikakve kontracepcije:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.