Zaboravite na maslinasto zelene jakne i krzno u boji, ove jeseni nosiće se nešto sasvim drugačije (FOTO)

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite na maslinasto zelene jakne i krzno u boji, ove jeseni nosiće se nešto sasvim drugačije (FOTO)

Dugački kožni mantili i bunde će i ove jeseni biti potpuni hit.

Jesen i zima koje su pred nama, pravo su vreme da iz ormara izvadite dugačke mantile i bunde s obzirom na to da će ovi komadi biti pravi modni pogodak tokom narednog perioda.

Modni saveti: Jedne pantalone, nekoliko različitih kombinacija (VIDEO)

Modne piste su tokom minulih nedelja mode bile prepune garderobe koja će se nositi u narednom periodu, a na njima smo mogli videti različite >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kreacije kada su u pitanju jakne, kaputi i bunde za hladne dane. Tako će, prema mišljenju modnih stručnjaka, parke sa krznom u boji otići u prošlost, a dugački, elegantni kaputi vraćaju se u modu, bilo da ste pripadnik muškog ili ženskog pola.

Famous brands in stock,Worldwide  Shipping,Paypal/Moneygram/WesternUnion/Aliexpress/BankTransfer,Whatsapp: 0086  183 1721 8602 ,Email:mulincon@qq.com #burberry  #burberryleathercoat #burberryfur #burberrycoats #coat #leathercoat #womenfashion #stylish #shopping #streetstyle #loveshopping #vogue #grace #formal #sexy #careerwomen

Објава коју дели Gucci Chanel (@mulincon) дана 29. Сеп 2018. у 6:54 PDT

Kada je reč o bojama, dominiraju siva, crna, crvena i braon, ali i naizostavni "karirani" print na kaputima.

Foto: Shutterstock

Zavirite u ormare majki i baka i nađite modne dodatke koji će biti hit ove jeseni (FOTO/VIDEO)

Kožne jakne će naravno, kao i prethodne sezone imati glavnu reč kada je u pitanju moda, sve dok sneg ne bude počeo da pada. Krzneni prsluci koji su već nekoliko sezona aktuelni, zadržaće se i ove. Kada su u pitanju ovi odevni komadi, boje koje će su u trendu su siva, maslinasto zelena, crvena, crna, teget i braon. Za one malo zimogrožljivije, kožne jakne koje su postavljene nekim toplim materijalom, takođe će biti veoma popularne.

Takođe, bunde, naročito one od veštačkog krzna biće nešto što ćete sve češće viđati na ulicama, s obzirom na to da će se i one nositi sve više.

Foto: Shutterstock

Kada su u pitanju boje, na modnim pisatama preovladavaju crna, bordo, krem i boja bele kafe. Što se materijala tiče, koža, naročito prevrnuta ove jeseni biće apsolutni hit.

Ukoliko niste ljubitelj mantila  i bundi, kada je reč o jaknama, najpopularnija je boja senfa, koja se odlično kombinuje sa kanađankama.

Foto: Shutterstock

Pored toga, one jakne jarkih boja, sa različitim motivima po njima, biće veliki hit. Mnogi svetski brendovi ovogodišnje jesenje kolekcije obogatile su različitim šarama, bilo da se radi o apstraktnim cvetnim motivima, ili je u pitanju neizostavni "animal" print.

Za kišne i tople jesenje dane: Hit obuća za predstojeću sezonu (FOTO, VIDEO)

Takođe, kaiševi, naročito široki su veliki trend ove jeseni, pa ukoliko imate mantil ili kaput sa širokim kaišem oko struka, sigurno ćete biti primećeni. Još jedan od trendova, koji ujedno može biti veoma koristan su jakne ili mantili sa dva lica.

Ne samo da po ceni jednog dobijate dva odevna predmeta, već ukoliko je u dve boje, ispoštovaćete sve modne trendove za ovu sezonu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.