Za zvezdu Čuvara plaže tvrde da ne stari, a sada su isplivale ove fotke – njen izgled je laž

Izvor: B92, 01.Jun.2023, 08:47

Za zvezdu "Čuvara plaže" tvrde da ne stari, a sada su isplivale ove fotke – njen izgled je laž

Zvezda serije "Čuvari plaže" Dona Deriko postala je popularna na društvenim mrežama zbog svog fizičkog izgleda u 56. godini života. Međutim, realnost je potpuno drugačija.

Bez filtera, fotošopa i aplikacija za ulepšavanje, fotoreporteri stranih medija nedavno su je uslikali u sasvim običnoj šetnji.

Fotografije čuvene glumice dospele su do društvenih mreža, a kako prenose strani mediji, Dona Deriko izgleda u potpunosti neprepoznatljivo.

Razlika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između njenih fotografija na Instagramu, i onih koje uslikaju fotreporteri je, i te kako primetna, a Dona Deriko ne može da sakrije činjenicu da je za njen fizički izgled na društvenim mrežama u 56. godini ipak zadužen fotošop.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.