Za zgodnim plivačem uzdišu žene širom sveta FOTO

Izvor: B92, 28.Jul.2021, 08:33

Za zgodnim plivačem uzdišu žene širom sveta FOTO

Mnogi ga nazivaju Apolonom iz bazena.

Pored svojih atletskih sposobnosti, određeni sportisti su veoma popularni, kako zbog svojih uspeha, tako zbog izgleda i atletske građe.

Nižu profesionalne uspehe, ali njihova pojava pleni harizmom i lepotom, te često možemo da čujemo uzdahe i komentare da su "zaista prezgodni", "odlično izgledaju", "Apoloni"...

U stranim medijima, određeni Olimpici su već dobili status veoma atraktivnih ličnosti, među njima jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ime posebno dominira.

U pitanju je, naravno čuveni američki plivač Kejleb Dresler. Nazivaju ga o "najboljim sportistom još od Majkla Felpsa". Višestruki je Olimpijski pobednik i svetski rekorder. Ovaj 24-godišnji sportista, ne uživa da bude u centru pažnje van bazena, pišu mediji.

I koliko god žene uzdišu za njegovom pojavom, njegova ljubav je ipak usperena na suprugu Megan koju zna još od srednje škole.

Tetovaže koje se nalaze na njegovom telu imaju posebno značenje: "Imam medvede, pomorandže, cveće magnolije. Dosta toga je posvećeno Floridi", rekao je jednom prilikom.

Zanimljivo, ali plivanje nije bila njegova prva ljubav. U intervjuu za "Mad Rabbit", priznao je da fudbal i da "to još uvek jeste".

Važi za izrazito sentimentalnu osobu. Naime, čuva maramu od svoje pokojne profesorke matematike iz srednje škole za koju smatra da je dosta uticala na njegov život: "Ovaj detalj je bio blizu mene na svakoj trci i tako će ostati i kad završim karijeru. "

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.