Za godinu dana spavala sa 300 muškaraca, cilj joj je da do 2025. stigne do 600 FOTO

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 08:58

Za godinu dana spavala sa 300 muškaraca, cilj joj je da do 2025. stigne do 600 FOTO

Australijanka Eni Najt koja je prošle godine punila medijske stupce zbog izjave da je u godinu spavala sa više od 300 muškaraca ima novi cilj - do 2025. želi da ima seks sa više od 600 njih.

Ona tvrdi da su žene često na stubu srama zbog svog "seksualnog apetita", a da muškarce niko ne osuđuje.

"Doslovno se ponašam kao mnogi muškarci na svetu, ali me osuđuje zbog onoga što radim. To je smešno", navela je. Takođe je ispričala kako je mnogi smatraju glupom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zato što upražnjava mnogo seksa.

"Zanimljivo je da se isti narativ ne odnosni na muškarce koji se ponašaju na isti način. Daju im slatke nadimke, a meni se rugaju i ismevaju me jer želim istu stvar", kazala je.

Ona takođe tvrdi da je dosad zaradila 150.000 dolara zahvaljujući objavljivanju eksplicitnog sadržaja na OnlyFansu. Priznala je kako je mnogo žrtvovala kako bi postala jedna od najpopularnijih zvezda na spomenutoj platformi za odrasle.

"Trebalo mi je godinu dana da uđem u top 0,4 odsto i dve i po godine da uđem u top 0,02 odsto. Uspeh nije zagarantovan sada i odmah. Svima koji tek počinju bih savetovala da budu svesni da je potreban naporan rad i da nećete odmah početi da zarađujete veliku cifru ", rekla je između ostalog.

Krajem prošle godine je navela kako želi da pronađe ljubav, ali čini se da je odustala od te ideje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.