Za godinu dana spavala sa 300 ljudi: Dobila otkaz zbog OnlyFansa, a sada zarađuje papreno FOTO

Izvor: B92, 22.Okt.2023, 11:40

Za godinu dana spavala sa 300 ljudi: Dobila otkaz zbog OnlyFansa, a sada zarađuje papreno FOTO

Australijanka Eni Najt (26) dobila je otkaz kada su poslodavci saznali da poseduje profil na platformi ekplicitnog sadržaja OnlyFans, a nakon toga bila je slobodna da priča o svojoj prošlosti.

Naime, ona je u emisiji "The Kyle and Jackie O Show" otkrila da je spavala sa 300 muškaraca tokom jedne godine, ali i da je uspela da ima intimne odnose sa pet muškaraca u danu.

"Osećala sam se osnaženom posle. Intimni odnosi čine da se osećam dobro. Namenjeni su tome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se osećate dobro."

U radio programu otkrila je da spava sa muškarcima i ženama, te da je mnogo svojih seksualnih partnera upoznala onlajn. Takođe ima i "redovne" ljubavnike, koje poziva kad god može.

Najtova nezvanično nosi titulu žene koja je imala najviše intimnih odnosa u Australiji, za koju nema kraja kada je eksperimetnisanje u seksualnom smislu u pitanju.

Međutim, jedna njena životna anegdota nije bila toliko lepa. Poslodavci su saznali da Eni ima profil na platformi OnlyFans, zbog čega je dobila otkaz.

"Poslednja stvar koju sam želela je da dobijem otkaz ako neko pronađe moj OnlyFans", rekla je nedavno za "SBS Insight".

"Postojala je lista od tri razloga zašto sam u suštini otpuštena ", izjavila je Najt, rekavši da je veoma uznemirena i veoma ljuta zbog odluke njene kompanije.

"Rekli su da ih nisam obavestila da imam sporedni posao, da nisam tražila dozvolu od kompanije da vodim sporedni posao i da imam fotografije koje su protiv pravila kompanije", izjavila je ona.

Ona se više ne osvrće na prošlost, a sada zarađuje 1.000 evra dnevno od pretplate na OnlyFansu, piše Post.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.