Za ćerku Kristi Tarlington kažu da nema lepše FOTO

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 08:50

Za ćerku Kristi Tarlington kažu da nema lepše FOTO

Ovo nije Grejsin prvi manekenski nastup - već se pojavila na naslovnoj strani Homme Girls and Pop.

Kristi Tarlington, jedna od najvećih supermodela ikada, proslavila se u modnom svetu tokom devedesetih, a sad njenim stopama krenula je i ćerka Grejs.

Grejs Berns (19) već ima staž u modnoj industriji, te je sarađivala sa prestižnim modnim kućama, a nedavno je radila kampanju za čuvenu modnu kuću Karoline Herere. Oduševljenje nije ni ona sama krila, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te je pored fotke na Instagramu napisala: "Neopisivo sam zahvalna što sam imala privilegiju i priliku da budem deo ovog iskustva! Sva ljubav na svetu svakom božanskom čoveku koji je ovo omogućio!!!!!!!! Suze ljubavi i ljubavi i još ljubavi".

Kristi je Grejs kado i sina Fina (17) dobila u braku sa glumcem Edom Burnsom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.