Za 20 miliona dolara nisu uradili ništa: Posao princa Harija i Megan Markl dotakao dno

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 14:10

Za 20 miliona dolara nisu uradili ništa: Posao princa Harija i Megan Markl dotakao dno

Veliki projekat princa Harija i Megan Markl, koji je pokrenuo brojne polemike, ipak je otišao u istoriju.

Megan Markl je u saradnji sa Spotifajem imala potkast Arhetip, koji je bio vredan 20 miliona dolara, međutim, sada su rešili da okončaju saradnju.

"Spotifaj i Archewell Audio složili su se da se rastajemo i ponosni smo na serijal koji smo napravili", stoji u zajedničkoj izjavi.

Misli se na potkast Arhetip, koji je i jedini projekat koji su Saseksovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isporučili, dok su se u ugovoru spominjali različiti sadržaji.

Potkast se bavio temama osnaživanja žena, a između ostalih su gostovale i Maraja Keri i Serena Vilijams. Tokom emitovanje je ostvaren veliki uspeh, međutim, po pisanju Deadlinea, Saseksovi su ipak duže vreme razmišljali da pronađu druge partnere za svoje projekte.

Navodno, njihov odlazak nema veze sa samim restruktuiranjem Spotifaja, mada je sigurno da su očekivali mnogo više novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Posao princa Harija i Megan Markl dotakao dno

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2023

Veliki projekat princa Harija i Megan Markl koji je pokrenuo brojne polemike, ipak je otišao u istoriju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.