ZGNJEČILA SAM PRSTIMA BUBAMARU: Uživala sam dok sam to radila

Izvor: NaDlanu.com, 27.Apr.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZGNJEČILA SAM PRSTIMA BUBAMARU: Uživala sam dok sam to radila

Dragarica mi se smučila jer je vrištala, što me je razbesnelo, pa sam potražila još insekata da ih pred njom smrskam.

Sedela sam u društvu sa još nekoliko drugarica u parkiću u blizini škole. One su pušila a ja sam umirala od dosade. Na kraju smo ostale moja najbolja drugarica O. i ja zato što je ona morala da popuši još jednu.

Na kori drveta pored kojeg smo dedele spazila sam bubamaru. Nerviraju me insketi, pa i bubamare. Napravila sam joj prepreku prstom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na njenom putu. Popela mi se na prst. Tada sam je zgnječila između dva prsta. Pukla je. O. je sve posmatrala. Bubamaru sam ubila nesvesno, verovatno sam to i ranije činila, ali tome nisam pridavala značaj. O. se izdrala na mene. Vrištala je i ponavljala da sam nenormalna. Po meni, nisam uradila ništa strašno. I sad ne razgovaramo zbog jedne bubamare.

DUD

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.