Izvor: Domino Magazin, 30.Jan.2020, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Warcraft 3: Reforged igra – Prvi pogled

Warcraft 3: Reforged igra je posle dugog čekanja konačno stigla i sada možete da zavirite u igru. Blizzard je za sve gejmere objavio video od 22 minuta u kome se vide detalje remasterovane igre kao i prvi nivoi za Orce. – Najbolje igre 2020 godine Warcraft 3: Reforged igra Warcraft 3: Reforged je prvo najavljena […] The post Warcraft 3: Reforged igra – Prvi pogled appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Calliope za proleće 2020

Izvor: Domino Magazin, 30.Jan.2020

Calliope za proleće 2020 kolekcija je upravo najavljena i trebalo bi da se pojavi u prodavnicama u Srbiji. A ako vas zanima šta to donosi nova proleće / leto 2020 vaše omiljene italijanske modne kuće otkrivamo vam sve detalje kolekcije i novog kataloga. Calliope za proleće 2020 – Ženske kolekcije...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.