Vudi Harelson udario muškarca u baru i nije mu prvi put

Izvor: B92, 08.Okt.2021, 20:20

Vudi Harelson udario muškarca u baru i nije mu prvi put

Glumac Vudi Harelson (60) obračunao se s pijanim muškarcem koji je pokušao da ga fotografiše u noćnom izlasku sa ćerkom, piše San (The Sun).

Harelson i njegova ćerka bili su u baru u Vašingtonu kada je, kako tvrdi, jedan muškarac pokušao da ih fotografiše. On se zbog toga uzrujao i udario je čoveka, čiji je identitet još uvek nepoznat.

Harelson objašnjava da je došao do pijanog muškarca i rekao mu da prestane da ih fotografiše i da izbriše sve fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje je pre toga snimio. Muškarac je, navodno, nakon prigovora krenuo prema njemu i pokušao da ga zgrabi za vrat.

Glumac navodi da je u samoodbrani muškarca udario u vrat, a to su potvrdili i svedoci koji su u to vreme bili u baru.

Istraga se nastavlja, a policija je već ispitala nepoznatog muškarca s kojim se sukobio. Ukoliko bude podignuta optužnica, biće objavljeno i njegovo ime.

Harelson se i ranije sukobljavao, ali sa profesionalnim fotografima. Godine 1995. napao je dva fotografa koji su, kako on tvrdi, pratili njegovu porodicu tokom putovanja. Na kraju istrage, glumac je morao da plati odštetu fotografima.

U 2006. godini napao je još jednog fotografa i slomio mu kameru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.