Vruća potera stiže da vas razveseli

Izvor: Domino Magazin, 06.Maj.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vruća potera stiže da vas razveseli

Idealna komedija za vrelo vreme

Napolju je paklena vrućina! Pa je pravo vreme da se osvežite uz jednu nezaboravnu filmsku komediju!

Od sutra se na bioskopskom repertoaru u Srbiji nalazi urnebesna komedija Vruća potera sa oskarovkom Riz Viterspuni lepom Sofíjom Vergarom.

U filmu uštogljena policajka koja slepo poštuje pravila (Viterspun) pokušava da  zaštiti prelepu i temperamentnu mafijašku nevestu (Vergara) u begu od potplaćenih policajaca i opasnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << ubica.

Policajka Kuper je počašćena i uzbuđena zadatkom čuvanja mafijaške udovice Daniele Rive na putu u Teksas, gde će ona i suprug svedočiti protiv moćnog narkobosa. To joj je retka prilika za rad na terenu i odlučna je da neće razočarati nadređene i da ovo neće završiti u tzv. Kuper stilu.

Ali već u prvoj sekundi susreta s prelepom Kolumbijkom postaje jasno da to nije baš lak zadatak i pre nego se temperamentna Daniela spakovala upadaju u zasedu i ona postaje udovica, a vožnja od San Antonia do Dalasa postaje trka za život pod kišom metaka.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.