Vreme je da organizujem sahranu: Bivši svetski prvak podelio strašne vesti

Izvor: B92, 05.Okt.2022, 20:15

"Vreme je da organizujem sahranu": Bivši svetski prvak podelio strašne vesti

Bivši svetski i evropski prvak u disciplini skok sa motkom Tom Lobinger objavio je da je njegova borba sa leukemijom izgubljena i da su mu lekari rekli da će uskoro umreti.

Tim Lobinger, jedan od najpoznatijih nemačkih atletičara 21. veka se sa leukemijom bori od 2017. godine, a nažalost izgleda da više ništa ne može da se učini.

"Za mene više nema spasa, moj rak je previše agresivan. U februaru su mi doktori rekli da je smrt blizu. Trebalo bi da se dogovorimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da se pozabavim svojom sahranom i sve organizujem. Da se oprostim od svojih najmilijih. Razgovor sa decom je bio jako težak, znaju koliko mi je loše", rekao je 50-godišnji Lobinger za nemački list Bild.

Lobinger je uspeo da pobedi rak, ali mu se on nažalost vratio 2020. godine.

Celu ovu godinu je proveo u bolnici.

"To nije pravi život. Život vredan življenja odvija se napolju. Uvek postoje načini da se stekne snaga i ne izgubi nada. Vredi se boriti za svaki dan koji živim i koji mogu da provedem sa svojom porodicom", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.