Vreli princ stao na ludi kamen: Sve pršti od raskoši, a mladu čuva od očiju javnosti VIDEO

Izvor: B92, 11.Jan.2024, 20:29

"Vreli" princ stao na ludi kamen: Sve pršti od raskoši, a mladu čuva od očiju javnosti VIDEO

Venčanje brunejskog princa Abdul Matina, koje je započelo 7. januara, postalo je događaj decenije. Mladenci, princ Abdul Matin i Aniša Isa Kalabić, devojka hrvatskih korena, obeležili su desetodnevnu proslavu koja uključuje različite ceremonije i luksuzne događaje.

Ceremonijalno venčanje održano je danas u džamiji Omar Ali Saifuden, a iako su mladenci pokušali održati privatnost, procurele su neke fotografije. Petog dana venčanja, princ Abdul Matin je zapažen kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napušta džamiju sa svojim ocem, dok od mlade nije bilo vidljivih tragova. Po protokolu u džamiji su bili samo muškarci i to visoki državni zvaničnici.

Princ i njegov otac, sultan od Bruneja, su za ovu svečanu priliku nosili tradicionalnu nošnju od čuvene brunejske svile. Nakon ceremonije, organizovan je banket sa kraljevskim zvanicama iz celog sveta, a mladi princ se do svečane sale prevezao u luksuznom Rols Rojsu.

Abdul Matin, sin najbogatijeg i najskandaloznijeg sultana na svetu, Hasanala Bolkijaha, bio je poznat kao neženja o kojem su maštale žene širom sveta. Njegov životni put promenila je Aniša Rošnah Isa Kalabić, njegova prijateljica iz detinjstva i unuka savetnika sultana.

Aniša, moćna poslovna žena, vlasnica kompanije za proizvodnju svile i turističke agencije, postala je princeza Bruneja. Iako se povukla sa društvenih mreža nakon objave veridbe, nedavno je javnosti predstavljena u raskošnoj venčanici.

Venčanje, sa očekivanih 4000 zvanica, uključuje i goste iz Hrvatske, a šuška se da bi princ Vilijam i Kejt Midlton mogli prisustvovati ovom veličanstvenom događaju. Princ Abdul Matin redovno deli svoj luksuzni život na Instagramu, a među njegovim hobijima ističe se skupljanje divljih životinja, poput tigrova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.