Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreli momci za hladne dane, dame uživajte

Iz dana u dana muški dio ekipe portala nezavisne.com donosi nam zavodljive i seksi fotografije raznih svjetskih zvijezda i zvjezdica.

Neka od njih su navijačice, neke žene i djevojke fudbalera...ali jedno im je zajedničko, sve su atraktivne i zgodne, vole da se fotografišu, a nakon što ih objavimo dobiju veliki broj 'lajkova', komentara i pregleda.

Ovaj put, ženski dio ekipe odlučio je da im 'stane u kraj', te smo samo za dame pripremili ovu zavodljivu galeriju.

Odabrali smo 18 fotografije muškaraca koji će vas sigurno ugrijati u ove hladne zimske dane.

Dame, uživajte!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vreli momci za hladne dane, dame uživajte

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2018

Iz dana u dana muški dio ekipe portala nezavisne.com donosi nam zavodljive i seksi fotografije raznih svjetskih zvijezda i zvjezdica...Neke od njih su navijačice, žene i djevojke fudbalera..ali jedno im je zajedničko, sve su atraktivne i zgodne, vole da se fotografišu, a nakon što ih objavimo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.