Vrati mi ime

Izvor: Domino Magazin, 20.Feb.2013, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrati mi ime

Komedija stižeu domaće bioskope 14. marta

Komedija „Vrati mi ime“ stiže u naše bioskope 14. marta!

Džejson Bejtman i Melisa Mekarti igraju glavne uloge u filmu „Vrati mi ime“, komediji u kojoj običan momak mora da preduzme ekstremne mere kako bi skinuo „ljagu“ sa svog imena. Kad mu ukradu identitet, shvatiće koliko možete da poludite dok pokušavate da vratite svoje časno ime.

Neograničeni fond je omogućio Dijani (Mekarti) da uživa u >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << predgrađu Majamija, gde će kraljica rasprodaja kupovati sve što joj zapadne za oko. Ali postoji jedna mala greška: na kartici koju koristi da finansira ove kupovine piše „Sendi Bigelou Paterson“ i pripada jednom biznismenu (Bejtman) koji živi na suprotnoj strani SAD-a... Šta se dešava kasnije, pogledajte u ovoj urnebesnoj komediji od 14. marta!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.