Vraća se Del Boj: Biće strava!

Izvor: B92, 05.Nov.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se Del Boj: "Biće strava!"

Glumac Dejvid Džejson repriziraće ulogu Del Boja na specijalnom događaju u čast serije "Mućke", koji će biti održan u februaru naredne godine, u Velikoj Britaniji.

Za tu priliku, na lokaciji koja još nije otkrivena, biće ponovo postavljen stan porodice Troter u kojem će Del Boj razgovarati sa obožavaocima serije, prenosi NME pisanje britanskog lista Dejli star.

"Radujem se prilici da upoznam obožavaoce 'Mućki'. Biće strava!", rekao je Džejson, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upotrebivši čuvenu uzrečicu svog najpoznatijeg lika - "cushty".

Džejson je poslednji put igrao Del Boja u humanitarnom specijalu 2014. godine, u kojem se, pored njega i Rodnija, pojavio i Dejvid Bekam.

Kultna serija "Mućke" prikazivala se od 1981. do 1991, a do 2003. godine je snimljeno i nekoliko božićnih specijala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vraća se Del Boj: "Biće strava!"

Izvor: OkRadio.rs, 05.Nov.2019

Glumac Dejvid Džejson repriziraće ulogu Del Boja na specijalnom događaju u čast serije "Mućke", koji će biti održan u februaru naredne godine, u Velikoj Britaniji. Za tu priliku, na lokaciji koja još nije otkrivena, biće rekreiran stan porodice Troter u kojem će Del Boj razgovarati sa obožavaocima...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.