Vozila sa stablom zabijenim u automobil (VIDEO)

Izvor: B92, 09.Mar.2016, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozila sa stablom zabijenim u automobil (VIDEO)

Merijen Kristi iz Ilinoisa je malo više popila, tako da tokom vožnje ona nije ni primetila da vozi drvo od 4,5 metra na prednjem delu svog automobila

Policija u Rozelu, u američkoj državi Ilinois, imala je jednu od najbizarnijih policijskih potera do sada .Oni su zaustavili Merijen Kristi (54) koja je vozila 12 godina star automobil marke "Linkoln" sa stablom od 4.5 metra dužine zabijenim na prednji deo haube. Iako su se u trenutku nesreće na automobilu aktivirali vazdušni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jastuci a prednji deo teško oštećen, ona je nastavila da vozi sa iščupanim drvetom kao da se ništa nije dogodilo.

Policjacima koji su došli po pozivu ona je rekla da se ne seća kako se tu našlo Policija je posle ustanovila da je Merijino vozilo udarilo u drvo u susednom gradu.

Policajac koji je napisao prijavu rekao je da je stojeći van automobila mogao da oseti miris alkohola, pa je uradio test na kojem je pokazano da je u teško alkoholisanom stanju, pa je odmah priveo.

Na svom službenom profilu na Fejsbuku, lokalna policija je objavila fotografije i vest i dodala: "Ovo je još jedan razlog zbog kojeg ne smete da pijete i vozite!".

Nju je zapravo prijavila prolaznica, a Merijen će se zbog ove lude vožnje morati pojaviti na sudu u aprilu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.