Voditelja dugo nismo videli na malim ekranima, a sad otkriva i zašto: Koronica

Izvor: B92, 22.Jul.2020, 14:50

Voditelja dugo nismo videli na malim ekranima, a sad otkriva i zašto: "Koronica"

Svakog dana od 15.30 časova s nestrpljenjem mnogi iščekuju kviz "Prva te zove". Voditeljski trojac Uroš Jovičić, Miloš Maksimović i Ivan Milovanović čine sve da na zabavan način dođete i do nekog novca.

Međutim, Ivan Milanović dugo se nije pojavio na malim ekranima, a krivac je, kako je objasnio, "koronica".

"Kažem koronica, na svu sreću je bila blaga varijanta. Izgubio sam čulo ukusa i mirisa. Moja partnerka iz radija je takođe imala, testirao sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ja sam bio. Žena i deca su bili dobro. Mene alergije s vremena na vreme muče ali kad se zaređalo pet dana shvatio sam", rekao je on gostujući na TV Prva.

Kaže da je naučio da i dalje drži distancu i da nosi masku.

"Ne treba se griliti, da izdržimo još neko vreme, mesec, dva, tri ako treba. Što manje da se družimo", poručio je, te dodao da je vide da je mnogima nedostajao.

"Vidim da sam im dosta nedostajao na društvenim mrežama", objasnio je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.