Vodena zabava

Izvor: Domino Magazin, 10.Jun.2011, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodena zabava

Podsetite se klinačkog zezanja, ili jednostavno napravite izbor za najbolju mokru majicu kao pravi šmekeri

O da, budućnost je bogami stigla. I zove se Super Soaker Hydro Cannon. Ova zverina od bazuke na vodu će vam omogućiti da se ovog leta zezate po kraju sa starim društvom kao kada ste bili klinci. Naravno, uvek možete i sa drugaricama da napravite izbor najbolje mokre majice.

Pored toga što može da se napuni sa tonom vode, njegov mehanizam donosi domet i snagu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << kakvu niste videli kod onih igračaka kupljenih na pijacama i u dečijim prodavnicama.

Ovaj marinac u svetu igračaka ispaljuje pojedinačne vodene plotune koji će vas zapljusnuti baš kao da ste uskočili u more. Jeste da košta čak 20 dolara, ali vredi svaki cent.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.