Vlasnik Alibabe u klubu u Beogradu peva partizansku pesmu: Pogledajte kako uživa Džek Ma VIDEO

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 12:44

Vlasnik Alibabe u klubu u Beogradu peva partizansku pesmu: Pogledajte kako uživa Džek Ma VIDEO

Kineski milijarder i osnivač Alibabe, Džek Ma odlučio je da proba poznati noćni život u Beogradu.

Milijarder je "uhvaćen" i prestižnom klubu "Lafajet", a sudeći po snimku, malo je reći da je uživao.

Džek Ma nije ostao imun na prepoznatljivu srpsku energiju, te je okružen prskalicama i sa podignutim rukama uvis uživao uz domaće i strane hitove.

Među poznatim pesmama našla se i pesma partizana "Bella Ciao", koju su u tom trenutku gromoglasno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pevali svi gosti.

Razlog zašto je poznati milijarder u Srbiji još uvek nije poznat, ali nema sumnje da će provedeno vreme provesti kvalitetno.

Džek Ma je kineski preduzetnik i nekada najbogatiji čovek Azije, a sada je predsednik Upravnog odbora Alibaba Grupe.

U maju 2014. godine američki časopis koji se bavi finansijama Forčun objavio je listu "50 najvećih svetskih lidera", a direktor i predsednik Upravnog odbora Alibaba grupe našao se se na 16. mestu liste onih koji "čine svet boljim mestom za život".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kineski milijarder Džek Ma u Beogradu! Zašto? Vlasnik Alibabe ima više poslovnih "veza" u Srbiji, evo šta su nam rekli ministar Momirović i direktor Pošte

Izvor: Blic, 14.Jul.2023

Kineski milijarder i osnivač Alibabe, Džek Ma je u Beogradu i sinoć je oprobao noćni život u srpskoj prestonici. Zašto je milijarder u Srbiji i na čiji poziv je došao, još uvek nije poznato, ali je činjenica da je sa Alibabom u poslovnim kontaktima više srpskih privatnih kompanija kao i državnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.