Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: Američka lutka je raj za oči FOTO

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 15:48

Vlasnica najseksepilnije guze i tela bez mane: "Američka lutka" je raj za oči FOTO

Biće vam jasno o čemu pričamo kada pogledate fotografije...

Manekenka Sindi Prado iz Majamija koja važi za ženu s telom bez mane i koja je, prema mišljenju mnogih, vlasnica najseksepilnije guze na svetu, svojim atraktivnim izdanjem je još jednom privukla pažnju.

Dok je pozirala za snimanje jedne kampanje nosila je pink bikini, koji je savršeno istakao sve njene zanosne atribute, a samouvereno je flertovala s kamerom.

Njene fotografije su raj za oči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svakom smislu, a na internetu su godinama unazad prava senzacija.

Atraktivna manekenka ima kubansko-španske gene, modelingom je počela da se bavi 2011. godine, a slike njenog tela krasile su brojne magazine.

Američki časopis FHM svrstao ju je svojevremeno među devojke čije Instagram profile treba pratiti, a mnogi su to rado učinili.

Nazivaju je još i američkom lutkom, a jasno je zbog čega...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.