Vlade Divac slavio Božić u SAD, pa pripucao sa komšijama VIDEO

Izvor: B92, 10.Jan.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlade Divac slavio Božić u SAD, pa pripucao sa komšijama VIDEO

Generalni menadžer Sakramento Kingsa i proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac na tradicionalni način proslavio je Božić u Americi.

Po tradiciji, Srbi koji su se odselili u SAD se na pravoslavni Božić okupljaju i zajedno pucaju iz pušaka, a zatim zajedno idu u crkvu, a onda se pečenom prasetinom idu kroz nekoliko kuća.

Ovoj tradicionalnoj proslavi ove godine prisustvovao je i Vlade Divac, koji je došao u Džekson nadomak Sakramenta i sa svojim prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pucao iz vatrenog oružja.

Ovom prilikom svake godine se mogu videti automobili "terenci" okićeni srpskim i američkim zastavama, ali i veliki broj sačmara, pištolja i drugog vatrenog oružja čiji su pucnji parali vazduh. Oružje je po pravilu punjeno ćorcima i sve se obavlja uz dozvolu i policijsku pratnju.

Kako je izgledala proslava pravoslavnog Božića pogledajte u video-snimku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proslava na srpski način " Divac sa puškom izašao na ulicu

Izvor: B92, 10.Jan.2019

Generalni menadžer Sakramento Kingsa i proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac na tradicionalan način proslavio je Božić u Americi...Po tradiciji, Srbi koji žive u SAD se na pravoslavni Božić okupljaju i zajedno pucaju iz pušaka, a zatim zajedno idu u crkvu i vrše sve ostale običaje...Divac...

Nastavak na B92...

Božić sa stilom - Divac pucao u vazduh (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jan.2019

Velikan srpske košarke i generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac pridružio se tradicionalnoj proslavi Srba u SAD...Tradicija je srpskog življa da se za Božić okupe na jednom mestu i pucaju iz vatrenog oružja, pred odlazak u crkvu i obavljanje ostalih običaja...Vlade Divac se pridružio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.