Više ne podržavam brata: Oglasio se princ Vilijam nakon odluke Harija FOTO

Izvor: B92, 12.Jan.2020, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Više ne podržavam brata": Oglasio se princ Vilijam nakon odluke Harija FOTO

Vojvoda od Kembridža je rekao da je tužan zbog odluke princa Harija da se odvoji od kraljevske porodice i što kraljevska porodica "više nije tim".

"Ceo život sam podržavao brata i štitio sam ga, ali više ne mogu. Mi smo sada dva odvojena sveta. Tužan sam zbog toga. I sve što možemo da uradimo, sve što ja mogu da uradim, to je da ih podržimo i da se nadamo će doći dan kada ćemo ponovo misliti isto. Želim da svi budemo u jednom timu", rekao je princ Vilijam jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijatelju, u prvoj izjavi nakon što su princ Hari i njegova supruga Megan odlučili da se odreknu svih kraljevskih dužnosti i time zaprepastili britanski dvor.

Britanska kraljevska porodica sastaće se u ponedeljak da bi razmotrila dalju budućnost vojvode i vojvotkinje od Saseksa, nakon što je par objavio ove nedelje da će se povući sa dužnosti "viših" članova kraljevske porodice i postati finansijski nezavisan, piše Sandej tajms.

"Sandej tajms" prenosi taksativno i "dnevni red" sastanka i pitanja koja će biti otvorena: koje će zvanične dužnosti obavljati Hari i Megan u Britaniji i inostranstvu u ime kraljevske porodice i vlade, kakve titule će imati, koliko će novca dobiti od kraljice i princa od Velsa nakon što proglase "finansijsku nezavisnost", kao i kakve komercijalne poslove par može da radi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.