Izvor: Domino Magazin, 21.Mar.2013, 05:03 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Vinegret sa govedinom
Viljuškom po svetu: Rusija
700 gr govedine; 3 cvekle; 2 krompira; 2 šargarepe; 300 gr kiselih krastavaca; pola glavice crvenog luka; 150 grama majoneza; 3 supene kašike vode; 3 kašike senfa
Govedinu, cveklu, šargarepu, krompir skuvati i ohladiti. Meso iseckati na sitne štapiće, a povrće na kockice (kao za rusku salatu). Majonez pomešati s vodom i senfom, sve pomešati i servirati. Ova salata se može spremati i bez mesa, kao posna.
Viljuškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << po svetu:
Ruska kuhinja
Uređuje
Mika Dajmak
Piše
Zorana Bojić
Specijalni dodatak svakog petka
na osam strana.
Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...
Poručite odmah
150 din (+ PTT)
065/26 25 035
E-mail: malikuvar@sezampro.rs