Vinegret sa govedinom

Izvor: Domino Magazin, 21.Mar.2013, 05:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinegret sa govedinom

Viljuškom po svetu: Rusija

700 gr govedine; 3 cvekle; 2 krompira; 2 šargarepe; 300 gr kiselih krastavaca; pola glavice crvenog luka; 150 grama majoneza; 3 supene kašike vode; 3 kašike senfa

Govedinu, cveklu, šargarepu, krompir skuvati i ohladiti. Meso iseckati na sitne štapiće, a povrće na kockice (kao za rusku salatu). Majonez pomešati s vodom i senfom, sve pomešati i servirati. Ova salata se može spremati i bez mesa, kao posna.

Viljuškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << po svetu:

Ruska kuhinja



Uređuje

Mika Dajmak

Piše

Zorana Bojić

Specijalni dodatak svakog petka

na osam strana.

Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...

Poručite odmah

150 din (+ PTT)

065/26 25 035

E-mail: malikuvar@sezampro.rs

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.