Vil Smit sanjao o haremu žena - na čelu sa Hale Beri, pa shvatio da greši

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 08:39

Vil Smit sanjao o haremu žena - na čelu sa Hale Beri, pa shvatio da greši

Vill Smit otvoreno je, u intervjuu za "GQ", govorio o svom braku sa Džejdom Pinket-Smit i priznao da je vanbračno spavao sa nekoliko žena

Glumac (53) je već 24 godine u braku sa Džejdom, zvezdom filma "Scream 2", i kaže da njihova veza nikada nije bila "konvencionalna".

Vill je odlučio da govori na temu priznanja njegove žene od prošle godine da se "spetljala" sa Avgustom Alsinom i pojasnio da Džejda nije bila jedina koja je imala vanbračne odnose tokom čitavog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << braka.

Slavni glumac o krizi u braku: "Plakala je 45 dana zaredom"

On, priznaje da je, dok je bio mlađi, sanjao o tome da ima harem žena koje će putovati sa njim, imenujući Hale Beri kao jednu od glumica koje su ga privlačile.

Međutim, "bezuslovna sloboda i ljubav", kao i iskrenost, koju Džejda i Smit pružaju jedno drugom, kako kaže glumac, čini da njihov odnos funkcioniše.

Za časopis je rekao: "Ne znam gde sam to video kao tinejdžer, ali ideja o putovanju sa 20 žena koje sam voleo i o kojima sam brinuo, izgledalo je kao zaista odlična ideja. A onda, nakon što smo probali nešto slično, rekao sam da bi to bilo strašno. Užasno. Zamislite kako bi bilo jasno?", rekao je Smit u intervjuu.

Dok je Vill osećao da je monogamija jedini način, Džejda je odrasla okružena liberalnijim parovima i imala je drugačija razmišljanja o braku.

Džejda Pinket Smit priznala da je dilovala drogu u mladosti

Iako je par na kraju odlučio da se "uglavnom fokusira na monogamiju", Vill je rekao da to nije bio ključni deo njihove veze. stvari, postojao je period tokom kojeg nisu bili monogomni, ali je tokom intervjua odbio da razgovara o tome da li je to i dalje tako.

Međutim, rekao je: "Dali smo jedno drugom poverenje i slobodu, sa uverenjem da svako mora da pronađe svoj put. A brak za nas ne može biti zatvor. I nikome ne predlažem naš put. Ne preporučujem ovaj put nikome. Ali iskustvo da su slobode koje smo dali jedno drugom... i bezuslovna podrška, za mene najviša definicija ljubavi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slavni par ne krije svoje preljube: Nećemo da se u braku osećamo kao u zatvoru

Izvor: OkRadio.rs, 28.Sep.2021

Holivudski glumac Vil Smit otvoreno je progovorio o braku sa Džejdom Pinket Smit, te otkrio da su u jednom trenutku svoje veze odlučili da neće više biti monogamni. „Džejda nikada nije verovala u konvencionalni brak… Neki članovi njene porodice imali su nekonvencionalnu vezu“, rekao je glumac...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.