Vil Smit imao viziju o propasti svoje karijere: Moja kuća i novac su odleteli

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 12:51

Vil Smit imao viziju o propasti svoje karijere: "Moja kuća i novac su odleteli"

Na Netfliksu je kao deo nove sezone serije "My Next Guest Needs No Introduction" objavljen intervju s Vilom Smitom gde je priznao da je imao viziju svoje " uništene karijere".

Intervju je snimljen je pre dodele Oskara 2022. godine, kada je Smit ošamario Krisa Roka na bini.

Glumac je opširno govorio o viziji da mu je karijera uništena dok se pojavljivao u novoj sezoni emisije Dejvida Letermana.

Smit je objasnio Letermanu da uprkos tome što se nije drogirao, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postojalo je razdoblje od dve godine u kojem je koristio psihodelike što je opisao kao "najpaklenije psihološko iskustvo u životu".

"Konzumirao sam Ajahuasku, a obično je potrebno oko 45 minuta da deluje", rekao je voditelju.

"Pio sam i sedeo i onda odjednom kao da počinjem da vidim kako sav moj novac leti, a moja kuća odleti i moja karijera odlaze. Ceo moj život se uništava", dodao je.

Kako se vizija razvijala, on kaže da je čuo svoju ćerku Vilou kako doziva upomoć, a u tom trenutku je prestao da brine o bilo čemu drugome.

Smit je rekao da mu je to iskustvo, iako zastrašujuće, pomoglo da stekne novi pogled na život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.