Viktorijin anđeo na plaži izgleda bolje nego na pisti FOTO

Izvor: B92, 26.Mar.2023, 18:02

Viktorijin anđeo na plaži izgleda bolje nego na pisti FOTO

Brazilska manekenka i Viktorijin anđeo Lais Ribeiro (31) zajedno sa drugaricama je uživala na plaži u Brazilu, ali i mamila uzdahe.

Prelepa Lais je još jednom potvrdila da je jedna od najzgodnijih manekenki današnjice i to u crno-belom bikiniju, skroz opuštena i nasmejana. Njena prirodna lepota i figura su u potunosti došli do izražaja, a za to je zaslužna balansirana ishrana i redovno vežbanje.

Manekenka je isticala da jede sveže voće i povrće i proteine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a da izbegava u širokom luku preprađenu hranu. Što se tiče vežbanja, mediji su prenosili d avežba svaki dan i to vežbe istezanja i kardio.

Podsetimo, Lais je sa 17 godina rodila sina Aleksandra, da bi godinu dana kasnije, na nagovor prijateljice, probala da se bavi modelingom. Prvo je osvojila rodni Brazil, pa se preselila u Njujork gde je počela da gradi internacionalnu karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.